Plébániai hirdetések – 2020. szept. 13.

Szerdán Abaligeten 6 órakor csendes imádság lesz az iskoláért, 17 órakor Magyarhertelenden esti imádságot végzünk áldoztatással. 18 órakor a bibliaóra a magyarszéki plébánián.

Csütörtökön szentségimádás lesz papi és szerzetesi hivatásokért 16.30-kor Magyarszéken a plébániatemplomban kérés esetén gyóntatással.

Pénteken 16.30-kor Barátúron bűnbánati liturgia lesz.

Vasárnapon kezdjük a tíz alkalomból álló Család-Ünnep sorozatunk második évadját plébániáinkon. Misejáratunk segítségével négy korcsoportban várjuk hittanosainkat, szüleikkel és minden templomba járóval együtt. A gyerekeket játékklubbal, játszóházzal és szentségfelkészítő-kurzusokkal várjuk, a felnőtteket beszélgetésre a keresztény hitről, illetve imaórára hívjuk. Az imaóra a templomban lesz 10 órától, a többi az iskolában 9.45-től. Szentmisére 11 órára várunk mindenkit a templomba, ahol 10 órától gyónási lehetőség is lesz. Aki kocsival érkezik, kérjük, hogy ha lehet, lent parkoljon a faluközpontban, mert fent a templomnál kevés hely van. Ezen a hétvégén nem tartunk máshol szentmisét illetve igeliturgiát.

Plébániáink kalocsai-hajósi zarándoklata és az október 4-i egésznapos magyarszéki rendezvényünk a járvány miatt elmarad. Október 4-én a tervezett szentmiséket tudjuk csak megtartani koszorúzással, térzenével, terménybetakarítási hálaadással. Délutáni jótékonysági programunkat a járvány elmúltával, 2021. május 2-án pótoljuk. Megértésüket köszönjük!

A kármelita nővérek kápolnájában hétköznap 8, vasárnap 11 órakor van szentmise.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.