Plébániai hirdetések – 2020. október 11.

Kedden Abaligeten gyászmise és temetés lesz 14 órakor.

Szerdán Abaligeten 6 órakor csendes imádság lesz az iskoláért, 17 órakor Magyarhertelenden esti imádságot végzünk áldoztatással. 18 órakor a bibliaóra lesz a magyarszéki plébánián.

Csütörtökön 16.30-kor szentségimádás lesz Magyarszéken papi és szerzetesi hivatásokért a plébániatemplomban kérés esetén gyóntatással.

Pénteken 13 órakor Bakócán gyászmise és temetés, 15.30-kor Barátúron esküvő, 16.30-kor Ligeten bűnbánati liturgia lesz.

Vasárnap Család-Ünnep lesz Abaligeten. Misejáratunk segítségével négy korcsoportban várjuk hittanosainkat, szüleikkel és minden templomba járóval együtt. A templomban 10 órától imaóra lesz, 9.45-től pedig a Faluházban szentségfelkészítő-kurzusok és játszóház a kicsiknek, a Kultúrházban beszélgetés a felnőtteknek, a plébánia kisházban játékklub az 5-6. osztályosoknak. Szentmisére 11 órára várunk mindenkit a templomba. Ezen a hétvégén nem tartunk máshol szentmisét illetve igeliturgiát. Vasárnap a missziók javára gyűjtünk. Adományaikat köszönettel továbbítjuk az egyházmegyén keresztül a missziós szervezeteknek.

A kármelita nővérek kápolnájában hétköznap 8, vasárnap 11 órakor van szentmise.

A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma honlapján kisvideókban mutatja be az iskolát az érdeklődő, leendő diákoknak és szüleiknek.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.