Plébániai hirdetések – 2020. október 25.

Évközi 30. vasárnap

Köszönjük a péterfilléreket és a missziók javára adott adományaikat is. A tavalyihoz hasonló összeget tudtunk idén is továbbítani a célgyűjtés keretében.

Hétfőn Abaligeten 11 órakor keresztelő lesz.

Szerdán Abaligeten reggel 6 órakor csendes imádság lesz az iskoláért, 17 órakor Magyarhertelenden esti imádságot végzünk áldoztatással. 18 órakor bibliaóra lesz a magyarszéki plébánián.

Csütörtökön 16.30-kor szentségimádás lesz Magyarszéken papi és szerzetesi hivatásokért a plébániatemplomban kérés esetén gyóntatással.

Pénteken, október 30-án 15 órakor Felsőmindszenten bűnbánati liturgia lesz. Az Orfűi Malmoknál ugyanekkor az Abaligeti Plébánia szervezésében a gyerekeknek Csámborgó program lesz Ádámcsók Esztivel, a felnőtteket „Hogyan művelje és őrizze” címmel Mohay Réka, majd „Önfenntartó biogazdálkodás és permakultúra” címmel Maria De Wit előadása várja. 17 órakor a Harmónia vonósnégyes koncertjét hallhatják a résztvevők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött (hobar.csaba@gmail.com; +36-30-4175481).

Szombaton 13.30-kor Egyházbéren, 15 órakor Tekeresen lesz szentmise, utóbbi helyen keresztelővel.

Vasárnap, november 1-jén Mindenszentek ünnepe lesz. Szentmise 8 órakor Barátúron, 9.30-kor Magyarszéken és Magyarhertelenden lesz. 11 órakor Felsőmindszenten és a Kármelita nővéreknél búcsúi szentmisét ünneplünk. 11 órakor Kishajmáson és Abaligeten igeliturgia lesz. Ezen a napon megkezdődnek a temető-megáldások a miserendben szereplő időpontokban.

November 1. és 8. között teljes búcsú nyerhető temetőlátogatáskor. Feltételei a gyónás, szentáldozás, szabadulni akarás a bocsánatos bűnöktől is, Mi Atyánk és Üdvözlégy imádkozása a pápa szándékára és a búcsú elnyerésének szándéka. Halottak napján, hétfőn a karmelita nővéreknél lesz szentmise 8 órakor.

A kármelita nővérek kápolnájában hétköznap 8, vasárnap 11 órakor van szentmise.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.