Plébániai hirdetések – Urunk megkeresztelkedése

Szerdán, reggel 6 órakor csendes imádság lesz az iskoláért Abaligeten. 12.30-kor lesz Bogdán József gyászmiséje és temetése Kisbesztercén. 17 órakor Magyarhertelenden esti imádságot végzünk áldoztatással.

Csütörtökön, 15 órakor szentségimádás lesz Magyarszéken papi és szerzetesi hivatásokért fohászkodva.

Szombaton 15 órakor Ligeten lesz szentmise.

Vasárnap 8 órakor Tekeresen szentmise, 8.15-kor Godisán igeliturgia, 9.30-kor Magyarszéken, Felsőmindszenten szentmise, Magyarhertelenden igeliturgia, 11 órakor Barátúron szentmise, Abaligeten igeliturgia lesz.

Vasárnap kezdődik az Ökumenikus Imahét. János evangéliumának szavain – „Maradjatok meg szeretetemben… és sok gyümölcsöt hoztok.” (Jn 15,5-9) – elmélkedünk. Mi majd a következő szerda esti imádságot szenteljük különösképpen is a keresztények egységéért való imádságnak.

A kármelita nővérek kápolnájában hétköznap 8, vasárnap 11 órakor van szentmise.

Kérjük azokat a jegyeseket, akik plébániáink területén szeretnének házasságot kötni 2021-ben, mielőbb keressenek meg bennünket a plébánia elérhetőségein időpont- és adategyeztetés, valamint jegyesbeszélgetések céljából.

Az egyházközségi hozzájárulás mértéke 2021-ben is a jövedelem fél százaléka. Minimum összege ebben az esztendőben is négyezer forint. Támogatásukat kérjük és köszönjük!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.