Plébániánk munkatársai

Bemutatkozás

Egy plébánia vezetése csapatmunka. Szentmisé­ken, igeliturgiákon, a hitoktatásban és a plébániai ügyintézés során legtöbbször velünk találkoznak majd. Ezért szeretnénk röviden bemutatkozni.

Pleb

Rosner Zsolt

2007-2012 között sásdi plébánosként már találkoztam ezekkel a plébániákkal, 2017-től pedig Abaligeten szolgálok. A máriagyűdi zarándoklás történetéből írom a disszertációmat. Kísérletezem a gyalogos zarándoklással, szeretek hegedülni. Kedvenc sportom a csapatfrizbi.

Hobar

Hóbár Csaba

2002-ben – még főiskolásként – kezdtem az Abaligeti Plébánián szolgálni. 2004-től végzem a plébánián a hivatal vezetését és a lelkipásztori munka segítését. Feleségemmel Orsival és négy gyermekünkkel, Borival, Jakabbal, Rebekával és Samuval a plébánia épületben lakunk. Szeretek futni és kosárlabdázni.

Bontovicsne

Bontovics Jánosné Rába Mária

Néhány éve az abaligeti templomban kántorként tevékenykedem. Eközben Pécsett tanítok zenei tárgyakat középiskolában és az egyetemen. Szabadidőmben szívesen olvasok.


Harag Márton katekéta

Harag Márton

Harag Márton vagyok friss házas és frissen végzett hittanár és teológus. Jelenleg Pécsett élek feleségemmel, aki cselló tanár. Szabadidőmben olvasok, kerti munkákat végzek, túrázom és focizom.  2020 őszétől hitoktatok a Magyarszéki Plébánia iskoláiban és óvodáiban.

Horváthné Üveges Andrea

Katekéta Abaliget-Orfűn.